Een plantmachine aanschaffen

Een plantmachine is efficiënter dan handmatig planten. Bij Basrijs in Rijsbergen kiest u uit een breed aanbod aan zelf ontwikkelde machines waarmee u een hoop tijd bespaart. U vindt machines voor verschillende soorten gewassen en toepassingen. Ook kunt u een machine op maat laten ontwikkelen.

Wilt u meer informatie?

Maatwerk ook mogelijk
Teeltspecifieke en allroundmachines
In-house productie en ontwikkeling

Een plantmachine voor uw gewassen

Het planten van uw gewassen is exact werk. Een plantgeul of -kuil maken, de plant erin zetten, de grond weer opvullen en aandrukken is tijdrovend werk, zeker als u alles handmatig doet. Een plantmachine voert de voorgenoemde handelingen foutloos uit in enkele seconden. Bovendien is de afstand tussen de planten altijd hetzelfde, ongeacht de rijsnelheid van de trekker. Enkele voorbeelden uit ons aanbod zijn:

Iedere plantmachine is geschikt voor andere gewassen, waardoor er zeker een model tussen zit dat aansluit op uw toepassingen. Als dat niet zo is, heeft u nog de mogelijkheid om een machine op maat te laten maken. Om uw productieproces maximaal te optimaliseren, kunt u ook een rooimachine bestellen voor het extra efficiënt oogsten van uw gewassen.

0 +

Jaar ervaring

Selecteer een productgroep

Ontdek onze machines

Overige

Plantmachines

Teeltspecifieke machines

Rooimachines

Machines voor teelt met folie

Plaats uw bestelling voor een machine