Accord-plantmachine BPA

Accord-plantmachine BPA

Deze Accord-plantmachine, die te koop is bij Basrijs in Rijsbergen, is geschikt voor losse planten en kleine perspotten. Zo bespaart u veel tijd bij uw bedrijf in de tuinbouw. Drie handelingen van met de hand planten worden namelijk in één keer uitgevoerd: voren trekken, planten aanvoeren en aandrukken.

De werking van de Accord-plantmachine BPA

De Accord-plantmachine BPA die bij ons bedrijf te koop staat, wordt met name gebruikt in de bos- en tuinbouw voor losse planten of kleine perspotplanten van 6 tot 20 centimeter. De plantkouter maakt een geul. Dan legt u de plant bij een markering tussen de plantschijven. Vervolgens zetten de schijven de plant in de geul en laten deze dan daarin los. De geul wordt dichtgedrukt door de aandrukwielen. De Accord-plantmachine BPA die bij ons te koop staat is een machine voor effectieve tuinbouw, die uw productiviteit en het comfort van uw planters aanzienlijk verhoogt. Wij bieden u indien gewenst graag meer informatie over de plantmachine als aanwinst voor uw onderneming.

Algemene specificaties

Diameter plantschijf400 mm
Maximale planthoogte boven de grond20 cm
Minimale rijafstand enkelframe25 cm
Minimale rijafstand tandemframe50 cm
Plantdiepte5-15 cm
Plantafstand in de rijvanaf 25 cm
Capaciteit1000-1500 st per persoon per uur

Optioneel

U kunt de Accord-plantmachine BPA schijfplanter nemen zoals die te koop staat, met standaard onderdelen, of u kunt bepaalde onderdelen laten toevoegen:

  • Aanaarders
  • Planthouders
  • Plantenrek(ken)
  • Kistenplateau(s)
  • Huif

Koop deze Accord-machine voor ultieme efficiëntie

Dankzij de Accord-plantmachine BPA die te koop is bij onze zaak kunt u een hoop werkuren besparen terwijl u betere resultaten boekt. Heeft u interesse in deze machine van Accord of andere exemplaren uit ons assortiment aan machines? Vraag dan een offerte aan door contact met ons op te nemen via +31(0)76 5961220. Als specialist in landbouwmachines adviseren we u graag.