Over Basrijs

Over ons

Basrijs

Basrijs ontwikkelt en produceert professionele machines voor de tuinbouw en boomkwekerij.

Sinds de ontwikkeling van de eerste machine in 1977 is het assortiment uitgegroeid naar een 30-tal producten. Plantmachines, plantenrooiers, rijenbemesters en folieleggers zijn de hoofdmoot, maar we produceren nog veel meer andere artikelen. Het voorbeeld van de standaardproducten vind je op deze website, maar in overleg met de klant kan er ook gewerkt worden aan een maatwerkoplossing.

Onze oplossingen zijn ontworpen om de kwaliteit van je product te verbeteren en de productiviteit te verhogen. Onze kwaliteitsmachines worden wereldwijd geleverd.

Onze geschiedenis

Basrijs B.V. is in 1967 opgericht door de heer C.J.A. (Sjaan) Bastiaansen als plaatselijk landbouwmechanisatiebedrijf. In 1977 werd de eerste eigen machine ontwikkeld; een ponsmachine voor preigaten. Deze machine werd onder het merk ‘Basrijs’ op de markt gebracht. Later breidde de activiteit van het bedrijf zich uit naar zelfstandige productie en ontwikkeling van machines voor de vollegrondstuinbouw en boomkwekerij. Basrijs B.V. is in 2004 overgenomen door zoon Corné T.M. Bastiaansen.

Het bedrijf is gevestigd in Rijsbergen (gemeente Zundert), een agrarisch dorp in een regio met veel vollegrondstuinbouw en toonaangevende boomkwekerijen.

Een deel van het succes van Basrijs wordt gevormd door de grote passie van de familie Bastiaansen voor de machinebouw. In ons bedrijf zijn de lijntjes kort, waardoor de passie ook automatisch op onze medewerkers overgedragen wordt.

Maak kennis met ons team

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde vakmensen. Zij beschikken over jarenlange ervaring binnen de techniek en de agrarische sector. Hierdoor weten we wat er speelt en zijn we in staat om passende machines te ontwikkelen en te construeren. 

Je moet elke dag kunnen vertrouwen op onze machines. Ons verkoopteam doet zijn uiterste best om de klant tijdig te voorzien van onderdelen, slijtdelen en ondersteuning. Onze servicemonteurs doen er alles aan om jouw uitvaltijd te minimaliseren.

Maak kennis met ons team en neem contact op met een van onze medewerkers.

Onze contactpersonen

Corné Bastiaansen
Directeur / verkoop machines
René Naalden
Verkoop onderdelen /
magazijn & inkoop
Michel Vissers
Engineering
Wout van Kalmthout
Engineering
Marko van Kalmthout
Werkplaatschef
Marloe Peeters
Administratie